За нас

 

Компанията "Бул-Лайтинг" ЕООД e изключителен дистрибутор на продуктите с марка "LB Light" за България. Търговската марка "LB Light" обединява гама от продукти с високо и гарантирано качество от водещи световни производители в този сегмент. Съвременен дизайн, модерна опаковка, лесен монтаж и поддръжка, съвременни екологични материали и технологии са само някои от характеристиките на продуктите "LB Light".

Дейността на фирма "Бул-Лайтинг" ЕООД се изразява в търговия на едро и дребно на електроматериали и аксесоари, осветителни тела и техните консумативи. "Бул-Лайтинг" ЕООД предлага всички продукти на фирмата вносител "ЛБ ЛАЙТС" ЕООД, която e изключителен представител за България на водещи световни фирми-производители като: ЕL-BI, ABB - Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, WAGO, CETINKAYA PANO, BEMISKIRAC METAL, BVN и др.

"Бул-Лайтинг" ЕООД развива дейността си и изпълнява поръчки до всички точки на страната. Разнообразието на продукти и постоянната им наличност на склад биха задоволили и най-високите претенции в търсенето на високо качество на оптимална цена. Ние работим с грижа за името и сигурността на нашите клиенти.

И даряваме СВЕТЛИНА!