Плащане и доставка

Плащане и доставка

За Ваше удобство и улеснение, ние Ви предлагаме няколко възможности да заплатите избраните от Вас продукти.

Когато направите поръчка (с регистрация или без), наш сътрудник ще се свърже с Вас на посоченият от Вас  телефон за потвърждение на поръчката. 

Очаквайте доставката си в рамките на 1 до 3 работни дни (освен ако не е уточнен друг период в описанието на продукта).

 

I. Доставка с Наложен платеж по куриер ,ползваме  услугите на Speedy и Econt

* За поръчки, надхвърлящи стойността от 360.00 лв. доставката е за наша сметка.

* Молим, да разберете, че цената на доставка се формира на базата на тегло и обем, в зависимост от поръчаните продукти.

* Куриерската услуга е с минимална стойност 6,00 лв. и се увеличава спрямо размера на наложения платеж. Тази политика е наложена от куриерските компании и е причината да не може да се формира коректно цената за доставка автоматично.

При доставка на продуктите заплащате дължимата сума на куриера.

Заявки получени до 14:30 часа се изпълняват в рамките на същият работен ден. При поръчка направена след 14:30 часа се изпраща на следващия работен  ден. 

 

II. Плащане на място в нашия офис

Можете да платите и на място в нашия офис на адрес: гр. София, бул."Цариградско шосе"№423, Автомагистрала Тракия, Складова база "LB Light"

III. Плащане по Банков път

При избиране на този метод - заплащате Вашата поръчка по сметка на Bul-lighting.com При завършване на поръчката - ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. За да потвърди поръчката наш сътрудник ще влезе в контакт с Вас на посочения по време на регистрацията телефон. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода.

*В срок от 7 работни дни клиентът има право да върне стоката по чл. 52, т.7 на Закона за Защита на Потребителя, ако е неувредена, неразпечатана, неползвана, с ненарушена опаковка. Цената е валидна за деня на поръчката, съгл. разпоредбите на чл. 52, т. 8 от Закона за Защита на Потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!